DDWare logo

Home

Wij maken websites volgens uw noden, met focus op toegankelijkheid en Search Engine Optimization.  

IT-Coaching is onze eigen ontwikkelde methodiek waarbij we de coaching-methodiek uit het zorgveld meenemen naar uw IT-behoeftes. Wij passen deze methodiek indien gewenst toe voor uw websites behoeftes, sociale media trainingen en opzet van vergadertools.  

Wij zijn dé expert in toegankelijkheid vanuit ervaringsdeskundigheid én met 10 jaar expertise in het veld. 

Bij ons kan je ook trainingen volgen op het gebied van toegankelijkheid in de ruimste vorm en ervaringsdeskundheid autisme op de werkvloer. 

We kijken er naar uit om u op een toegankelijke, veilige en vreugdevolle manier te mogen ondersteunen in uw noden! Dit als onderdeel van DDSoft vzw. 

Blog

AI op Research 2 Reality Brussel

AI op Research 2 Reality Brussel

Mijn reis naar Research 2 Reality begon met het belang van mindset. We moeten overstappen van een subsidie mindset naar een ondernemers mindset. We moeten de voordelen van soevereiniteit en soeverein computergebruik in Europa zien. Als we de AI-wetten en het gebrek aan data omarmen, kunnen we middelmatigheid uitdagen en veilige, betrouwbare en soevereine AI-modellen creëren die een handelsmerk voor Europa kunnen zijn en ze toepassen in de medische sector. We kunnen meer patiëntgericht zijn en uitdagingen in de medische sector oplossen met AI.

read more
Zo voorkom je phishing

Zo voorkom je phishing

“Oh nee! Ik krijg een email van een incassobureau waarvan ik nog nooit van gehoord heb. Ik moet onmiddellijk €2000 betalen!” Vandaag staan we even stil bij phishing, en hoe eenvoudig het is om e-mails te versturen vanuit een andere naam om mensen op te lichten. Maar...

read more

Conferenties