DDWare logo

Vormingen

  • U heeft zelf een IT-bedrijf maar zoekt hulp om software toegankelijker te maken?
  • U staat in voor de digitale tak binnen uw organisatie?
  • U bent als ondernemer of persoon geïnteresseerd in de nieuwste digitale mogelijkheden?

Wij geven opleiding aan grote en kleine teams. Er zijn verschillende formules voor opleidingen en maatwerk is altijd mogelijk.

Deze onderwerpen zijn verkrijgbaar als opleiding van minstens een volledige dag, of een op maat workshop van enkele uren.

Vorming tijdens een conferentie
Workshop: Toegankelijkheid

Accessibility day workshop

In deze workshop van een hele dag leert u de ins en outs van toegankelijkheid. We beginnen met de basisuitleg van toegankelijkheid en inclusie. Daarna gaan we concreet aan de slag met toegankelijk ontwerp en tools om de toegankelijkheid van uw applicaties te valideren.

Workshop: Autisme

Autism day workshop

In deze workshop leert u de kneepjes over autisme en hoe mensen in het autismespectrum zich anders kunnen gedragen. U leert wat Autisme Spectrum Stoornis is. Hoe de hersenen van mensen in dit spectrum anders bedraad zijn en hoe dit leidt tot ander gedrag.

Logo van de vorming: Tweedaagse bootcamp over toegankelijkheid en autisme

Accessibility & Autism day

 

Dit is een tweedaagse waarbij er een combinatie van de accessibility day workshop en de autism day workshop gemaakt wordt.

Error 404: Kleur niet gevonden

Error 404: Kleur niet gevonden

Leer uw communicatie toegankelijk te maken voor mensen die een vorm van kleurenblindheid hebben zoals 1 op 3 mannen. Met toegankelijke kleurcombinaties wordt uw website ook toegankelijker voor mensen met een verminderd zicht.

Logo talk, Moderne standaarden voor toegankelijke websites

Moderne standaarden voor toegankelijke websites

Wist je dat 1 op de 7 miljard mensen in de wereld een beperking of handicap heeft? Zij verdienen het ook om te surfen op het web, digitale aankopen en registraties te doen. In deze workshop leert u over het toepassen vantoegankelijkheid, de vereiste hiervoor!

DDSoft vorming

Introductie in toegankelijkheid

Digitaal toegankelijke websites, apps en software zijn ontworpen om toegankelijk zijn voor mensen met een tijdelijke of blijvende beperking/ handicap.

U leert over toegankelijk ontwerp zorgt voor inclusie, namelijk dat mensen met en zonder beperking kunnen deelnemen aan de (digitale) wereld.

DDSoft vorming

Autisme en (virtuele) vergaderingen

In deze vorming leert u het beste potentieel uit uw werknemers met autisme te halen tijdens vergaderingen.

We leren u over aanpassingen die kunt toepassen tijden zowel vergaderingen op kantoor als virtueel.

DDSoft vorming

Over pesten op (het werk*) en talenten

Wist u hoe groot de impact van pesten kan zijn? Het pesten van volwassenen, jongeren en kinderen kan levens verwoesten.

In deze training leer ik u dat er nooit een reden is om te pesten, want de gepeste is vaak degene met de meeste talenten, deze laten we vanaf vandaag naar boven komen!